This is a glowing text

perjantaina, heinäkuuta 25, 2008

Paimennuskurssia, tuomarikoulutusta jne

On ollut tosi kiireistä viime aikoina. Ensin meillä oli kahden päivän paimennuskurssi vähän osaavimmille koirille. Kouluttajana Mosse Magnusson Ruotsista, sen jälkeen sitten tuomarikurssi (ylituomari 2) paimennuskoetuomareiksi aikoville. Kouluttajana siinäkin Mosse. Varsin painavaa asiaa ja paljon. Siinä riittää sulattelemista pitkäksi aikaa.

Ritan on edelleen yhtenä kappaleena, mutta utareet alkaa olla maitoa täynnä, maha pudonnut alas ja pennut potkivat kovasti. On hauska tunnustella mahaa ulkoapäin, kun aina joku tyypi potkii tarmokkasti ja yrittää väittää, että alkaa olla ahdasta. Ritan sulho, Jim, oli Mossella mukana matkassa ja saimmekin katsoa sen hienoa paimennusta kurssin jälkeen.

1 Comments:

At 25 heinäkuuta, 2008 09:32, Blogger -Pirjo- said...

Huomenta huomenta!

Odottavan aika tosiaan pitkä... Nyt ajatuksissa pyörii lähinnä tulevien pentujen sukupuoli jakauma.. Olisi tähdet kohdallaan, näin oma lehmä ojassa ajatuksella jos mennään!!!

Haaveissa elää myöskin päästä jolloinkin koiransa kanssa tuollaisenkin ihmisen kuin Mossen kurssille.. Tai edes katsomaan! Kateudesta suurinpiirtein vihreänä luen juttuja.. Ja treenailen omaa koiraa harvinaisen liikkuvaisilla hiehoilla..

Rapsutuksia koiruuksille ja terveisiä koko porukalle!

-Pirjo-

 

Lähetä kommentti

<< Home