This is a glowing text

perjantaina, lokakuuta 03, 2008

Hieno päivä, sateesta huolimatta - Fin dag, trots regn

Idag har det varit regn, sol och allt mellan det. Jag tränade med tre hundar och vad glad jag är. Mina fina hundar gick idag så fint. Mera sådana här dagar. Grattis till Gunnel och Lilleman som är med i vallningens SM final.

Tänään on ollut tosi hieno päivä vaikka sateen ja auringonpaisteen väliltä on ollut kaikkea mahdollista säätä. Treenasin kolme koiraa, Villen, Piskin ja Ritan. Ai, että koiruudet oli tänään hyviä. Ollapa tällaisia päiviä useamminkin. Saimme vierailulle myös Lunan ja Ritvan, jotka paimensivat myös mukavasti. Luna on kehittynyt hienosti ja Ritva puolestaan osoitti paikoitellen oikein hienoa eläinsilmää. Treenit jatkukoot.

Ruotsissa on menossa paimennuksen Ruotsin Mestaruuskisat. Tänään ja huomenna on karsinnat ja sunnuntaina sitten finaali. Gunnel (joka siis on ollut täällä meillä usein kouluttajana) on pärjännyt tän päivän karsinnoissa hienosti Lillemanin kanssa. Tosi paljon onnea Gunnel ja pidän peukut ja varpaat pystyssä, että finaalissa homma toimii hienosti. Tulosten kehittymistä voi käydä kurkkimassa tästä blogista: Ruotsin SM kisat.