This is a glowing text

perjantaina, heinäkuuta 03, 2009

Loma-aika alkaa - snart börjar sommarlov

Det har inte hänt någonting specielt. Jag har snart semester och koncentrerar till mina egna hundar. Det menar mycket vallning och annat trevligt.

Kevään viimeiset paimennuskurssit takanapäin ja nyt koko heinäkuu lomaa kurssihommista. Kiva välillä keskittyä omiin koiriin ja kiva, että voi tehdä mitä haluaa milloin haluaa. Kevään ja alkukesän kurssirupeamasta oli kyllä paljon iloa. Ne kurssilaiset, jotka olivat varanneet useita aikoja ja pääsivät tarpeeksi usein treenaamaan, myös etenivät hienosti. Yksi kaksi treeniä silloin tällöin ei kauhean nopeaa edistymistä tuo, vaikka yllättävän paljon koirat näinkin eteenpäin menivät. Muutama kurssilainen hankki myös omat treenilampaat kesäksi ja kyllä sen näki, että se treenaaminen kotona oli myös vienyt asioita eteenpäin.

Nyt huilaan pikkasen ja heinäkuun aikana yritän jaksaa miettiä syksyn koulutusajat. Ne tulevat sitten näkyviin Tassutuvan nettisivuille: Tassutupa - kurssit. Meillähän on heinäkuussa myös viralliset paimennuskisat, jotka on siis 19.7. Minulle voi ilmoittautua talkootöihin, jos haluat tuoda käyttöön oman panoksesi kisojen onnistumisen eteen. Ei tarvitse osata mitään etukäteen, kaikkiin hommiin annetaan opastus tarpeen mukaan. Mikä sen parempi keino päästä mukaan paimennuksen mielenkiintoiseen maailmaan kuin tulla apuun kisoihin.

Lampolalaajennuksen rakentaminen etenee hyvää vauhtia. Yritän napsia muutaman kuvan jossain välissä. Kivijalka on pystyssä, nyt alkaa hiekan ajo, ja sen jälkeen sitten alkaa nousta seinät.

Iitan kanssa on käyty vähän fiilistelemässä lammasaitauksessa. Likalla on intoa kuin pienessä kylässä ja jonkin verran ihan järkeviäkin ratkaisuja osaa tehdä. Silti aina välillä leikkii hajota ja hallitse leikkiä, kun on niin kiva vähän pistää vauhtia hommaan. Onneksi käyttäytyy kuitenkin hyvin, ei pure ja melkein menee maahankin kun käsketään. :)

Villen pentu Yumi oli napannut möllitokoissa täydet pisteet. Nyt vaan rohkeasti oikeisiin kisoihin, kun kerran menee jo noin hienosti. Ettan pentu Vissla puolestaan on voittanut voittajaluokan kisat hienosti ykköstuloksella. Muitakin hienoja tuloksia on tullut, mutta tämä mun laho pää ei taas tähän hätään muista niitä. Pistäkää niitä tuloksia vaan mulle aina kun niitä saatte, niin yritän parhaani mukaan laittaa niitä tuonne kotisivujen jälkeläiset sivustoon.

Vissla hyppynoudossa