This is a glowing text

sunnuntaina, tammikuuta 30, 2011

Vihdoinkin auringonpaistetta

Huh, että on pitänyt kiirettä viimepäivinä. Töitä on tullut tehdyksi niin ettei oikein mitään muuta ole pystynyt ajattelemaan. Perjaintaina pakersin jonnekin klo 19 asti ja sitten homma valmis, ohjelmat sammuksiin ja kone kiinni. Viikonloppu alkoi vihdoinkin.

Lauantaina oli tiedossa aktiivista toimintaa, kun lunastimme Tapion kanssa Elinan ja Mikon perheen lahjoittaman joululahjan. Ensin söimme oikein maukkaan päivällisen, ankkaa, lohkoperunoita, hyvää salaattia ja uunivihanneksia ym. Jälkiruuaksi vielä mustikka Pannakotta (olikohan tämä oikea nimi?). Pelkästään tämä olisi jo riittänyt vallan mainiosti joululahjaksi, mutta tämä oli vasta alkua. :) Hetken sulattelun jälkeen matka jatkui kohti yllätyskohdetta, joka olikin sitten hohtokeilaus. Olen keilannut viimeksi joskus kouluaikoina ja Tapio ei vissiin koskaan aiemmin. Hyvin homma kuitenkin sujui ja keilailu on kyllä varsin mukava harrastus (jos olis aikaa sille). Keilaamasta sitten jatkettiin matkaa. Seuraava kohde oli Turku ja siellä Ispoinen ja Ispoisten avantouinti. En olekaan aiemmin käynyt tuolla paikassa ja oli mielenkiintoista nähdä uusi avantouintipaikka, vaikka totuuden nimissä täytyy tunnustaa, että minua ei avantoon saa. Tapio, Elina ja Mikko pulahtivat sinne moneen otteeseen ja kaiken huipuksi Väinökin uskaltautui kastautumaan oikein kunnolla ekaa kertaa ikinä. Helmin kanssa tyydyimme katselemaan, kun muut dippailivat itseään jääkylmään veteen. Saunassa oli paljon väkeä ja löylyt olivat kyllä tosi hyvät ja kosteat. Sitten olikin jo aika lähteä kohti kotia. Kotona olikin melkoisen raukea ja rento fiilis kaiken hemmottelun jälkeen. Valtavasti kiitoksia aivan älyttömän upeasta joululahjasta!

Sunnuntaina sitten pääsin vihdoista viimein auringonpaisteessa ulos koirien kanssa. Tanja ja Eeva ystävällisesti ottivat tälläsen tädin matkaan ja pääsin kokeilemaan kuvaamistakin ja sain arvokkaita neuvoja Tanjalta mihin säätää mitäkin nappia. Hyviä kuvia tuli napsittua, mutta paljon on vielä opittavaa. Tässä muutama otos tältä päivältä ja lisää löytyy osoitteesta: kuvat 30.1.2011.