This is a glowing text

maanantaina, kesäkuuta 25, 2007

Pennut nauttii

Aivan kertakaikkisen ihana Juhannus takana. Täällä Kiikalassa aurinko on paistanut ja lämmintä on piisannut. Pennut ovat olleet ulkona aamusta iltaan ja nukkuvat onnellisina pihanurmikolla heräten välillä syömään ja telmimään. Kyllä on mukava, kun pennut ovat tässä iässä kesällä. Saavat riekkua pitävällä alustalla ja motoriikka kehittyy hyvin. Samalla näkevät paljon kaikenlaista ja tottuvat maatilan ääniin.

Ettan masu pyöristyy nopeaa tahtia. Muutaman päivän päästä on matokuurin vuoro ja aloitetaan vähän tuhdimman ruuan syönti. Etta (niinkuin Ritakin) saa syödä Royal Caninin Starter muonaa. Samaa muonaa saavat sitten pennutkin, kun siirtyvät kiinteään ruokaan.

Tässä taas muutamia kuvia pentusista.Tässä viimeisessä kuvassa on pikku uros (kuvassa selin), joka on kumman värinen. Näyttää tietyssä valossa ja tietystä kulmasta katsoen ruskealta, mutta arvoitukseksi jää mikä tulee olemaan lopullinen väri.

1 Comments:

At 25 kesäkuuta, 2007 23:13, Anonymous Anonyymi said...

Pennuilla on kovin lokoisat olot :) Ihanan somia ovat, mutta ihme ja kumma kun ei meikäläiseen pentukuume tunnu juuri nyt iskevän...

Sari

 

Lähetä kommentti

<< Home