This is a glowing text

keskiviikkona, elokuuta 22, 2007

Pentukuulumisia

Tässä ensin hauska videopätkä:Etta on saanut tarpeekseen yhdeksän riiviön hyökkäyksistä tisseille ja päätti vierottaa pallerot maidosta. En kyllä yhtään ihmettele. Näyttää nimittäin ihan hirveeltä, kun yhdeksän pirajaa hyökkää hullun lailla kohti maitobaaria. Kyllä siitä tulis itse kullekin paniikki. Niinpä Etta sitten saikin lähteä takaisin kotiinsa sohvalle köllöttelemään. Toin Ettan tänään töihin tullessani Helsinkiin ja Pirjo oli asemalla vastassa. Etta oli iloinen jälleennäkemisestä eikä näytä lainkaan murehtivan pentujensa jäämistä Kiikalaan.

Pennut sen sijaan alkaa saada aina vaan enempi ja enempi aikaiseksi. Eilen tultiin jo pesuhuoneessa olevan aidan yli, kun oli niin kiire syömään. Muutama sankari vissiin haluaa päästä töihin sirkukseen, sillä ulkotarhassa kiipesivät kuin apinat pitkin verkkoa ylös. Vielä eivät päässeet ihan ylös asti, mutta ei mene kauaa kun verkkoaidatkin ylitetään kiipeämällä. Huh, taitavat tulla äitiinsä, kun ovat noin nokkelia näissä tällasissa jutuissa. Niin ja jos oikein muistan, eikös se isukkikin ole kunnostautunut verkkoaitaa pitkin kiipeämisessä ;)

Muutaman pennun olen vienyt yksinään sisälle ja hieman testaillut niitä. Ovat olleet oikein reippaita. Uskomattoman tasaista sakkia tuntuvat edelleen olevan. Noista voi hyvillä mielin ottaa ihan minkä tahansa, sillä erot ovat niin minimaalisia ettei niillä ole käytännössä mitään merkitystä.