This is a glowing text

torstaina, joulukuuta 13, 2007

Joulukiireitä

Sen verran kiireistä on tämä joulunalusaika, että koirien kanssa ei ole ehtinyt mitään ihmeellistä puuhata. Töissä on kovasti hommia ja kun sitten ilta saapuu ja samalla säkkipimeys, ei kauheasti houkuta lenkille lähtö tuonne säkkipimeään metsään. Ollaankin keskitytty hiirien pyydystämiseen ja minä olen kutonut uusia mattoja kangaspuillani.

Tapio on urakoinut lampolassa ja kaikki lampaat on nyt keritty. Kyllä ne näyttää hienoilta, kun köllöttelevät paksulla olkipatjallaan ja märehtivät tyytyväisinä. Nyt sitten vaan odotellaan, että vatsat pyöristyy ja keväällä sitten alkaa niitä pikku karitsoita putkahtaa maailmaan.

Kuulin myös huonoja uutisia. Ritan pentu Loitsu (MM Prikke) on loukannut itsensä tosi pahasti. Takajalasta on mennyt jänne siitä kintereen yläpuolelta kokonaan poikki. Loitsu on leikattu ja nyt vaan odotellaan tosi jännittynein mielin miten paraneminen lähtee sujumaan. Agility-uran voi kuulema kuitenkin unohtaa. Tosi, tosi ikävää ja harmillista. Koita Oona jaksaa, sillä on varmasti tosi rankkaa yrittää pitää noin nuorta pentua aloillaan ja vielä niin pitkään, että jalka saisi parantua rauhassa. Nämä on aina niitä tilanteita, joita ei toivoisi kenenkään joutuvan kokemaan, mutta minkäs teet. Koskaan ei tiedä mitä voi tapahtua, eikä sitä mitenkään voi kaikkeen varautua. Jaksamista Oonalle.