This is a glowing text

sunnuntaina, lokakuuta 05, 2008

Hienojen tulosten päivä - Fina resultatens dag

Grattis till fina resultater som har kommit den här veckosluten. Teppos dotter Leija fick sin tredie första pris i lydnad. Ritas son Kaapo tävlade första gången i sit liv och fick genast första pris. Jätte fint. Sen har mina vänner tävlat i Sverige vid Vallhundarnas SM. Gunnel blev 4. med Kvikk, Mosse 6. med Jim och sen var Ritas syster Zoe tredie. Vinnaren var Nisses MacRoy och förare Sven Sognevik. Grattis till Sven också som är en av de trevligaste domarna jag känner.

Tänään on taas kuulunut korviin tosi upeita tuloksia vähän sieltä sun täältä. Ensinnäkin Ritan pentu Kaapo (Mustan Magian Pinski) on korkannut tokouransa ja osallistui ekoihin tokokisoihin ever. Hienosti heti ykköstulos. Tosi upeeta Saija ja Kaapo. Hurjasti onnea ja lykkyä seuraaviin koitoksiin.

Tepon pentu Leija (Punasukan Leija) puolestaan nappasi kolmannen ykkösen tokon alokasluokasta ja samalla sai TK1-koulutustunnuksen. Tervemenoa avoimeen luokkaan ja hyvää menestystä siellä. Onnittelut Heljä ja Leija.

Uusi Ruotsin paimennuksen mestari on löytynyt. Uusi mestari on Nisses MacRoy ja ohjaajanaan tosi mukava Sven Sognevik. Minulla on ollut kunnia tavata Sven ja hän mm. arvosteli Villen ja Ritan VP-radat. Tosi ystävällinen, kannustava ja osaava tuomari. Hienosti pronssia nappasi sitten Knutstas Red-Zoe eli Ritan täyssisko. Neljännen sijan valloitti Gunnel CMM's Kvikkin kanssa. Ihanaa, että Gunnelilla meni näin hienosti, vaikka Gunnelin tietäen tavoite oli varmasti vieläkin korkeamalla. Tällä kertaa Mosse jäi kuudenneksi nuoren, kertakaikkisen upean Llanfarian Jimin kanssa. Jim on niin nuori, että sillä on vielä koko elämä edessä ja monta upeaa kisaa voitettavana. Onnittelut kaikille menestyneille.

Itse treenasin tänään Ritan ja Piskin aika lyhyesti, sillä päivä piti sisällään aika paljon ihan oikeita töitä ja Ville pääsikin tänään oikein tosissaan hommiin. Hienosti poika hommat hoiti ja ilman Villeä olisin ollu tosi lirissä, sillä sen verran lampaat keksi omia "virityksiään" että ilman Villen hienoa eläinsilmää olisi monta tilannetta mennyt mönkään. Onneksi Ville käyttää hienosti omaa päätään ja ennenkuin ehdin vetää henkeä se jo selvitti alkavia hässäköitä. Hyvä Ville.