This is a glowing text

perjantaina, elokuuta 06, 2010

Tulospäivityksiä -- Några resultater

Resultater. Ettas dotter Mustan Magian Satu och Mustan Magian Salmiakki har tävlat. Satu vann sin första agility start med 0 och Vissla gjorde en find debyt i elitklass men tyvär fick dom inte 1. pris. Piskis pojke Covateco Iceman och Ritas pojke Mustan Magian Jima har höftleder A/A, ambågar 0/0 och ögonen helt ok. Mattis pojke Tending Jetblack har blivit Sveriges agilitychampion. Piski och Ville tävlade vallning (vårt IK1), Piski vann och Ville blev 3. Fina, fina hundar alla!

Tuloksia satelee sellaisella tahdilla, että hiukka hirvittää jääkö joku niistä kirjaamatta. Jos viimeaikaisia tuloksiasi ei täällä nyt näy, niin pistäpä viestiä. On nimittäin tosi kiva kuulla miten Mustan Magian koiruuksilla sekä Piskin, Villen, Ritan, Ettan, Tepon ja Matin lapsilla maailmalla oikein menee.

Piskin poika Tunna (Covateco Iceman) on käynyt luustokuvauksissa. Tunna olikin Piskin pennuista ensimmäinen, joka kuvauksiin ehti. Eli tulos hienosti: lonkat A/A, kyynärpäät 0/0 ja silmät ok.
Ritan poika Jim (Mustan Magian Jim) on myös käynyt luustokuvissa ja hienosti lonkat A/A, kyynärpäät 0/0 ja silmät ok.

Ettan tytär Skippy (Mustan Magian Satu) aloitti agilityuransa suoraan nollavoitolla. Hurjan paljon onnea!
Ettan toinen tytär Vissla (Mustan Magian Salmiakki) aloitti kisauransa tokon EVL luokassa ja oli tehnyt tasaista työtä. Valitettavasti pisteet eivät ihan riittäneet ykköstulokseen, mutta kaukana ei oltu. Tsemppiä seuraaviin kisoihin Carola ja Vissla.

Matin poika Zici (Tending Jetblack) takoo taas tulosta ulkomailla ja Zicistä tuli hienosti kaikkien muiden valioarvojensa lisäksi nyt myös Ruotsin AVA. Oikein kovasti onnea Tarja ja Zici.

Piski ja Ville puolestaan osallistuivat meillä pidettyihin paimennuskisoihin ja niissä II-luokkaan. Piski voitti ja Ville oli kolmas. Hyvä pojat!

Olikohan muita ... en muista tähän hätään. Mutta anyway. Hienoja tuloksia ja onnittelut kaikille!