This is a glowing text

maanantaina, syyskuuta 17, 2012

Tuloksia

Ihanista ihaninta, olen saanut viestejä hyvistä kisatuloksista ja muuten vaan tarinaa siitä miten ihania pentuja Piski on maailmaan saattanut. Ihan kaikkia en millään muista, joten olkaa taas niin ihania, että laittakaa vaikka tämän viestin kommentteihin niitä tuloksia, joita en nyt muista mainita. Kaikki on kuitenkin huomioitu ja tuntuu niin hienolta kuulla noita tarinoita eri kisasuorituksista.

Tosiaan jokunen muistiin kuitenkin ponnahtaa juuri nyt tätä kirjoittaessa. Esimerkiksi Käämi osallistui VEPEn ALO luokkaan erittäin vaativissa olosuhteissa. Koira ei lannistunut vaikka aallot painoivat sen välillä uppeluksiin vaan teki hommansa niinkuin sen pitikin tehdä. Oli saanut kisan parhaimman suorituksen ja ihan huippupistein eli 99/100. Onnittelut Käämille ja kartturille.

Tuolla aiemmissa kommenteissa oli muutama tulos, mutta nostan ne vielä tähän esille, jotta eivät huku sinne kommentteihin. Eli Piskin tytär Saana on nyt Tottelevaisuusvalio. Hurjasti onnea!

Piskin tytär Liv puolestaan on napannut ekan EVL ykköstuloksen, joten valioituminen on enää kahden ykkösen päässä. Onnea, onnea ja menestystä tuleviin kisoihin.

Piskin poika Viiru on noussut agilityssä kakkosluokkaan (jos oikein lunttasin Kumman blogista).

Piskin tyttö Sumu on myös aloittanut kisauran tokossa ja hienosti ALO ykköstulos. Onnittelut ja tervemenoa Avoimeen luokkaan.

Piskin pentu Nyyti on näyttelytulosta vailla Tottelevaisuusvalio. Onnea ja peukutan, että se tulos sieltä näyttelystä nyt irtoaa.

Nämä tiedot sain bongailtua blogeista, mutta varmasti puuttuu tosi paljon hienoa tuloksia, joten laittakaa tulemaan reippaasti vaan. Kiitos niistä jo etukäteen.