This is a glowing text

perjantaina, elokuuta 04, 2006

kuivuus vaan jatkuu

Eilen melkein satoi eli tarkoittaa, että tuli muutama pisara, mutta siinä kaikki. Maa on niin rutikuivaa, että mikään ei kasva. Käytiin Tapion kanssa Rikalanmäen teatterissa katsomassa "Suomen Hevonen". Oli oikein hauska näytelmä, joka kannattaa käydä katsomassa.

Koirien treenit on nyt hieman rauhallisemmassa vaiheessa. Ritan kanssa tosin olen treenannu pari kertaa päivässä ja keskittynyt siihen "seis" käskyn opettamiseen. Menee jo aika hienosti silloin, kun olen samalla puolella laumaa kuin koira. Ritan ollessa vastakkaisella puolella, se ei vielä tajua, että kyseessä on sama homma. Rita menee kyllä hienosti maahan siellä toisella puolella, mutta yritän tosiaan saada sen oppimaan seisomaan pysähdyksen. Yksi mikä vois auttaa Ritaa ymmärtämään homman on se, että vien lampaat vähän korkeampaan ruohoon, jossa koiralle tulee helpommin halu pysyä jaloillaan, kun se kuitenkin haluaa nähdä lampaat koko ajan. Pitääkin kokeilla sitä huomenna.

Huomenna alkaa Norjassa paimennuksen PM-kisat. Elisa lupas lähettää raporttia paikan päältä. Toivotaan, että ehtii kertoa kuulumisia. Pidän peukkuja suomalaisille osanottajille sekä tietty ruotsalaisille ja tanskalaisille tutuille myös.

Tässä vielä kuva Villen veljestä Mannesta
(isä: Tony Ottesenin Tweed ja emä: Monika Hildebrantin CMM's Moa):