This is a glowing text

sunnuntaina, tammikuuta 04, 2009

Kylmää, mutta kaunista - Kalt, men vackert

Hrrrr, vad kalt det är. Jag har inte tränat något därför att jag vill inte stå ute i kylan. Vackert är det. Rita börjar löpa snart men jag har beslutit att jag skall inte betäcka henne till den här löpet och inte till den nästa heller. Jag väntar och tittar hurdana valpar, som Rita redan har, blir.

Hrrrrr, miten kylmää nyt on. Meillä on parhaimmillaan ollut -17C. Okei, okei, eihän se ole paljoa jos vertaa menneisiin talviin, mutta ihan mukavan kylmää tuokin on. Toki pärjää hyvin, kun vaan pukee paljon vaatetta päälle. Huovutettu hattu ja hanskat on kyllä superhyvät. On niin lämpöiset ettei uskoiskaan.

En ole viitsinyt treenata koiria tässä pakkasessa, joten koirilla ja lampailla on ollut lomaa. Koirat on jaagannu myyriä pellolta ja saalis on ollu melkoinen. Kunhan pakkanen vähän hellittää, niin otan taas lampaita ulosa ja treenit jatkukoot.

Rita tuoksuu jo aika hyvälle (juoksu tulossa). En siis astuta sitä tähän juoksuun, enkä seuraavaan, joten Ritalle ei ole pentuja vähään aikaan odotettavissa. Ritan sisko, Red Zoe, on sen sijaan kantavana. En nyt äkkiseltään muista millä Red Zoe oli astutettu. Red Zoe asuu Ruotsissa Ritan kasvattajan luona. Sinne on tulossa toisellekin nartulle pentuja, joissa isänä on Joel Svenssonin Ravensbrook Scot. Joelin sivuilta löytyy myös video Scotista.