This is a glowing text

perjantaina, heinäkuuta 10, 2009

Flunssa vaivaa - Inte trevligt att vara förkyld

Det har inte hänt så mycket. Jag har varit förkyld och haft feber och allt. Orkat inte göra så mycket. Idag skall jag pröva lite valla med hundarna (Rita och Ville skall deltaga till tävling 19.7.). Grattis till Ritas bror Rolle som har vunnit vallningstävling (nöt). Vad ni är duktiga Monika och Rolle.

Eipä tässä ole ihmeitä tapahtunut, kun kaikki energia on mennyt sairasteluun. Tapio ystävällisesti tartutti mulle flunssan ja viime viikonloppu meni kuumeessa ja alkuviikko muuten vain köhiessä ja räkiessä. Onneksi alkaa olla jo parempi olo ja sitä kautta jaksaa tehdäkin jotain. Leikkasin ajankuluksi pensasaidan ja paistoin litran taikinan verran pullia. Jos vaikka tänään kävis koittamassa miten koiruudet paimentaa viikon tauon jälkeen.

Sen verran Ruotsin maalta uutisia, että Ritan veli Rolle on menestynyt hienosti nautakisoissa. 6.7. neljäs sija, 7.7. toinen sija ja 9.7. sitten voitto. Olen tässä pohdiskellut, että jos kuitenkin astuttaisin Ritan vielä kerran. Olen niin tyytyväinen sen aikaisempiin jälkeläisiin, että himottaa ottaa vielä yksi pentue Ritasta. Jos vaikka tulis narttuja ja sais sieltä sitten uuden jalostuskoirankin kasvamaan. Pitää miettiä. Urokseksi valitaan taas joku tosi hyvä paimenkoira. Aika suurella todennäköisyydellä tuolta naapurimaasta.

2 Comments:

At 11 heinäkuuta, 2009 11:21, Blogger Monika said...

Hej hoppas förkylningen går över snabbt för det är ju inge roligt att bli sjuk sommartid. Lycka till på tävlingen med "mina" små juveler ;). Kram från oss till er.

 
At 28 heinäkuuta, 2009 12:26, Blogger Eyespy treenit said...

ei sulla enää voi olla flunssa. päivityssä saisi pukata :-)
t mj

 

Lähetä kommentti

<< Home