This is a glowing text

maanantaina, huhtikuuta 18, 2011

Paimennuskausi avattu

Vähänkö upeaa, laidunkauden 2011 paimennuskausi on avattu eli otimme Tanjan kanssa joukon lampaita ulos ja sitten vaan koittamaan millä mallilla paimennus on lähes 6 kk tauon jälkeen. Täytyy sanoa, että tuli kyllä tosi hyvä mieli. Koirat meni hienosti ja niistä ei kyllä lainkaan huomannut, että joku tauko on ollu välissä. Koko iso pelto on aivan kuiva ja aurinko paistoi, joten aivan loisto-olosuhteet siis. Vielä ei ole liian kuuma, ei liian pitkää ruohoa eikä ikäviä öttiäisiä kiusaamassa. Kaikki on niin täydellistä kuin vai voi olla. Nyt sitten treenataankin niin usein kuin ikinä ehditään, jotta pääsis muutamaan kisaankin tänä vuonna.

Sain myös toisenlaisia hyviä uutisia. Piskin pentu Käämi (Myytin Pelasta maailma) osallistui avoimen luokan tokokokeeseen viime sunnuntaina ja sai hienosti ykköstuloksen. Joten hurjasti onnea ja tervemenoa voittajaluokkaan.

Tässä muutama Tanjan ottama upea kuva meidän paimennuskauden avauksesta (lisää Tanjan kuvia on täällä).

Iita. Kuva: Tanja Vahtera

Iita. Kuva: Tanja Vahtera

Piski. Kuva: Tanja Vahtera

Sitten muutama mun ottama kuva, joissa en ihan saanut värejä kohdalleen, mutta täytyy vaan treenata lisää niin eiköhän tuokin ongelma ratkea.

Ville

Jallis

Ville