This is a glowing text

lauantaina, kesäkuuta 10, 2006

koiranäyttelyä

Eilen, perjantaina, treenasin kaikkien neljän koiran kanssa. Villen kanssa keskityttiin lauman jakoon ja häkitykseen, josta laumanjako meni muutaman kerran tosi hienosti. Häkitystä pitää vielä hioa, mutta kyllä se siitä. Ritan kanssa treenasin sitä, että se jatkaisi lampaiden ympärikiertoa myös tasapainopisteestä eteenpäin. Ensin ei hommsta meinannu tulla mitään, lopulta onnistui pari kertaa. Pitäis vissiin ottaa vähän pienemmissä askelissa, eli treenata ne välivaiheet myös, eikä pompata suoraan eteenpäin. No, se on hyvä mulle, että välillä täytyy palata maan pinnalle. Tepon kanssa treenasin sortteerausta. Teppo alkaa olla siinä aika taitava. Matti sai kuljetella lampaita ympäri laidunta. Kohta rupeen häkittämään sen kanssa niin, etten ole itse ollenkaan häkillä. Se on hauskaa vaihtelua ja Matti tykkää siitä kovasti.

Tänään ei sitten treenattu mitään. Lähdin Elisan kanssa Helsingin Messukeskukseen katsomaan Euroopan Voittaja näyttelyä. Näyttelybordercollieita en oikein jaksa katsella, kun minua miellyttää enempi sellaiset persoonallisemman näköiset työlinjaiset, mutta katsottiin paimennusnäytös sekä shoppailtiin koirarompetta. Kaikkea mahdollista oli tarjolla, mutta tyydyin ostamaan 30 siankorvaa ja koirille autoon alusen.

Kotimatkalla poikettiin kasvihuoneille ostamaan kesäkukkia ja löytyikin aika hienoja kukkia vieläpä aika edullisesti. Nyt sitten "viherpeukalolla" sormet syyhyää. Muutaman kasvin istutin jo paikalleen, mutta huomenna alkaa varsinainen istutusvimma.

Tässä vielä kuva Göstasta, kun se oli torstaina meillä lampaita kattomassa: