This is a glowing text

lauantaina, toukokuuta 03, 2008

Käärmeitä

Hyi olkoon. Olin tänään tsekkaamassa huomisen kisan hakuradat ja tietenkin mun jalkojen juuresta lähti luikertelemaan kyy. Että voin inhota noita otuksia. Kai se vaan on pakko huomenna lompsia saappaissa siellä radalla, kun mulla on niin armoton tuo kyykammo. yäk, yäk, yäk, yäk

Matilla sen kun nuo komeutta lisäävät arvet lisääntyy. Tänään käytiin lekurissa, kun alahuulessa oli kaksi pitkää palkeenkieltä. Varsinainen aiheuttaja jää arvoitukseksi, tosin vahva epäily kohdistuu Teppoon ja toisaalta voi olla, että Matti on vaan tunkenu kuononsa johonkin terävään ja repiny huulensa siinä. Oli mieten oli, nyt on Matti antibioottikuurilla ja hymy on aika erikoinen, kun hampaat näkyy vaikka suu on kiinni.

2 Comments:

At 05 toukokuuta, 2008 21:05, Blogger Mia said...

Heips!

Terveiset "tien toiselta puolelta", toivottavasti Matin huuli paranee nopeasti! Meillä selvisi sunnuntaina syy oksenteluun ja lääkärikäyntiin, nuori neiti oli "vähän" maistellut narulelua kokonaisena. Nyt ei koira enää makoile paikoillaan flekuna, kuten lauantaina... :)

 
At 06 toukokuuta, 2008 06:30, Anonymous Anonyymi said...

Voi että. Kyllä noi koiruudet osaa kanssa tehdä tyhmyyksiä. Hienoa, että koiruus voi jo oikein hyvin. Mattikaan ei hieman muotoillusta huulestaan ole moksiskaan, enempi se taittaa minua vaivata, kun mietin, että onko niin kipeä, että tarvii kipulääkkeen.
Päivi N

 

Lähetä kommentti

<< Home