This is a glowing text

lauantaina, elokuuta 02, 2008

Matti ja Maija kasvaa

Ruokaa vauvoilla ainakin riittää. Ritalta tulee ihan hirveästi maitoa. Kun on kymmenestä maitoa pullollaan olevasta nisästä valita, niin kyllähän Matti ja Maija onkin sitten kasvaneet melkoista tahtia. Kahdessa vuorokaudessa on paino Maijalla noussut 60g ja Matilla 70g. Melkoisen paljon. Ilmankos ovat tyytyväisiä pikku pullukoita.

Ritalla oli viimeyönä jotain kipuja. Liekö jälkisupistuksia vai haavasärkyä, mutta oli kovin aktiivinen noissa petauspuuhissa. Piti vähän vahtia ettei petausinnostuksissaan petaa pentujakin sellaiseen pakettiin, että eivät pääse itse paketista pois. Toistaiseksi ainakin Ritan maha on pysynyt tosi hyvänä, ei ole edes mennyt löysälle. Ruokahalu on valtava, yrittää koko ajan viedä mut vessaan, jossa säilytän Ritan ruokasäkkiä. Hyvä, että ruoka maistuu, mutta kun on vain kaksi pentua imetettävänä pitää pikkasen katsoa, ettei tule liikaa syötyä.

Vielä harmittaa ihan vietävästi se viiden pennun menetys, mutta eipä asialle enää mitään mahda. Onneksi Rita ja Matti sekä Maija voivat hyvin, joten eipä tässä muuta kuin keskityn niiden hoitamiseen.

6 Comments:

At 02 elokuuta, 2008 11:48, Blogger -Pirjo- said...

Varmasti harmittaa.. Kun harmittaa minuakin, kun täällä itä suomessa uutisia seurailee ja toiveet rapisee.. ;(

Mutta ihana kuulla kahden pienen voivan hyvin.. pullakasti!! Ja että Rita voi tilanteeseen nähden hyvin. Onni onnettomuudessa että emä ja edes kaksi pientä voi hyvin.. Niin paljon kuulee ja on tutuillekkin sattunut näitä, että menee sekä pennut että kaiken kukkuraksi vielä emäkin.. Elämä voittaa! Ja nauttikaamme näistä karvaisista läsnä olevista, elämä on kuitenkin lyhyt!

-Pirjo-

 
At 02 elokuuta, 2008 13:32, Anonymous Anonyymi said...

Kerrassaan ihanaa että Matti ja Maija voivat paksusti! On kyllä niin uskomattoman vaikea ymmärtää miten noin kävi viidelle muulle pennulle, mutta onneksi jäi Ritalle kaksi hoidettavaa ja sinulle kaksi leikki kaveria ja paimenkoiran alkua.
Minna

 
At 02 elokuuta, 2008 14:16, Anonymous Anonyymi said...

Jokos niitä kuvia vois jo ruinata?

 
At 02 elokuuta, 2008 17:44, Anonymous Anonyymi said...

Hienoa, että Matti ja Maija voivat hyvin! :)

Kannattaa tarkkailla, ettei Ritalle tule nisätulehdusta, kun pentuja on vain kaksi ja maitoa tulee paljon. Sitä voikin vähän lypseä pois, jos tuntuu liian kovilta ja kuumilta

-Karoliina-

 
At 02 elokuuta, 2008 19:21, Anonymous Anonyymi said...

Tarkkailen tosiaan koko ajan Ritan utareita. Jos joku alkaa kovettua, pistän pennun syömään siitä, kun pentu on nälkäinen. Nuo vaan ei ole kovin nälkäisiä, kun ruokaa on tarjolla yllin kyllin. Toivottavasti maidontulo tasaantuu pikku hiljaa sille tasolle mikä on tarve. Nyt olis tosiaankin tarjolla imettäjä, jos kuulette, että joku menettää emokoiran ja tarvii keinoemoa.
Päivi N

 
At 03 elokuuta, 2008 09:40, Anonymous Anonyymi said...

Minäkin kuvittelen näkeväni trikkimerkit poskissa.
t mj

 

Lähetä kommentti

<< Home