This is a glowing text

perjantaina, elokuuta 15, 2008

Pikku-Matin silmät aukeaa (ja Maijankin silmät aukes)

Pikku-Matti on aika hauskan näköinen, kun sen silmät on osittain auki. Kurkottelee kovasti päätään liikkuessaan, mutta tuskin se noilla silmillä vielä muuta erottaa kuin sen, että valoa tulvii silmiin enempi kuin ennen. Muuten elämä pentulaatikossa on rauhaisaa. Suurin osa päivästä menee nukkumiseen ja mikäs on köllötellessä, kun on maha täynnä lämpimää ja ravitsevaa maitoa. On noi veijarit kyllä aika pullukoita. Siitä huolimatta hereillä ollessaan treenaavat kovasti kävelyä ja pienen punnerruksen jälkeen, maha irtoaa maasta ja muutaman askeleenkin saa otettua ennekuin sitä taas kellahdetaan kumoon. On ne aika hauskoja.

Teen aina loppuviikot etätöitä (eli torstain ja perjantain). Tämä on kyllä paras mahdollinen työympäristö. Saa naputella tietsikkaa ja aina välillä voi ihailla maailman suloisimpia pikku palleroita.

Edit: Myös Maija aukaisi silmänsä. Lapset on aika hauskan näköisiä, kun itsekin ihmettelevät mitä tapahtui, kun yhtäkkiä alkoi nähdä jotain. Pentujen näkö on aluksi hieman hämärä, joten ne eivät näe mitään tarkasti, mutta ensi viikon puolessa välissä pitäis näön toimia jo ihan täysillä ja kävelykin on varmaan jo aika hyvin hallinnassa. Niinpä vähitellen pentulaatikkoon alkaa tulla vähän enempi vauhtia.