This is a glowing text

maanantaina, kesäkuuta 13, 2011

Rentouttava viikonloppu takana

Ihana helle helli koko viikonlopun ajan ja koska lämpötila pyöri +30 asteessa ei oikein viitsinyt paimennella tai muutenkaan treenata koirien kanssa. Niinpä keskityin puutarhahommiin ja koirien uittamiseen sekä kaikenlaiseen muuhun mukavaan kesäpuuhaan. Tapio tosin huhki pellolla ja paalasi sunnuntaina tosi ahkerasti (tais tulla kotiin vasta puolenyön jälkeen). Paaleja vaan tuli ja tuli ja tuli vaikka niittäessä oli tuntunut siltä ettei niitä nyt niin kauheasti tule.

Tanja oli vuokrannut Iso-Valkean mökin perjantaina ja sunnuntaina ja ilokseni sain kutsun tulla mukaan viettämään hellepäivää veden ääreen. Perjantaina menin paikalle viiden koiran ja kahden grilliin tarkoitetun maissintähkän kanssa. Kuvittelin nimittäin, että grillataan vähän makkaraa ja ei sen kummempaan. Olen vieläkin karppausdietillä ja siksi mun makkara oli ne maissintähkät. Vähän meinas mennä silmät selälleen, kun meillä olikin oikea gourmet grillipartyt. Lihaa oli montaa eri lajia, nautaa, kanaa, sikaa. Oli valkosipuli nyyttejä, salaattia, makkaraa ja juotavaa. Kaiken tän keskelle sitten  häpeillen laitoin ne mun maissintähkät. :) Kun nämä kaikki herkut oli syöty, seurasi muurinpohjapannun pesu ja ei muuta kuin lettuja paistamaan. Mieli teki maistaa, mutta dietille uskollisena vältin kiusauksen. Sama herkkulinja jatkui sitten sunnuntaina, mutta nyt puolestani toin minä lihat. Marinoin niitä punaviinissä, ehkä vähän liikaakin, kun maistuivat vallan punaviiniltä. :) Lisänä taas makkaraa, salaattia jne.

Koiria oli perjantaina paikalla 13 ja sunnuntaina 18! Kaikki irrallaan sulassa sovussa. Oli siinä vilskettä kerrakseen. Ja voi että koirat nauttivat uimisesta ja tuli siinä itseltäkin talviturkki heitettyä pois. Iso-Valkean vesi on kuin linnunmaitoa ja siinä on niin ihana pulikoida. Vesi on kirkasta ja pohjan hiekka valkoista. Kiitos huippuviikonlopusta Tanja, Seija, Kati, Satu ja Mia. Tässä vielä muutama kuva, joista näkyy hyvin tunnelma
Piski

Piski

Iita

Tanja, Satu ja Ali

Matti

Piski
Iita hyökkää kävyn kimppuun