This is a glowing text

maanantaina, elokuuta 25, 2008

Ruotsi voitti Continentalit / Zici suoritti BH kokeen - Sverige van Continental / Zici har klarat BH

Grattis till Henrik Nilsson och Boss nya Europa Mästare i vallning. Det var spännande att följa Continental tävling. Norge och Sverige hade tillsammans 9 deltagare i finalen. Det berättar något hur högt nivå deras vallhundsträning är. Grattis till alla. - Min Mattis son Zici har klarat BH testen (en test man måste göra innan man kan deltaga brukstävlingar). Grattis Tarja och Zici.

Ei voi kuin ihailla norjalaisten ja ruotsalaisten korkeaa tasoa paimennuksen saralla. Paimennuksen EM-kisojen finaalissa oli 5 koiraa Ruotsista ja 4 koiraa Norjasta. Voiton vei Henrik Nilsson koirallaan Bozz. He ovat siis tuoreita Euroopan Mestareita. Mosse oli hienosti sijalla viisi Royn kanssa. Royn ja Pimun pentuja tulossa Kotikoskelle (vink, vink ;)). Kisoja seuratessa omakin treeni-into lisääntyi ja kävin Villen ja Piskin kanssa taas treenaamassa. Piski oli oikein hyvä. Kun saan sen vielä ottamaan suuntakäskyt myös tasapainosta pois suuntaan, niin sitten homma alkaa pelittää. Villen kanssa pikkasen neuvoteltiin siitä, että pitääkö minua kuunnella, kun lampaita kuljetetaan 150 m päässä. Luulen, että voitin tämän erän, mutta ensi treeneissä sitten nähdään onko luuloni oikea.

Matin pentu Zici on suorittanut hyväksytysti BH-kokeen, joten tie on nyt auki palveluskoirakokeisiin. Oikein valtavasti onnea Tarjalle ja Zicille. Tarja lähetti muutaman kuvankin Zicistä, mutta täältä töistä en pysty niitä tänne blogiin laittamaan. Yritän ehtiä laittamaan sitten jossain välissä, kun olen kotona.

1 Comments:

At 26 elokuuta, 2008 11:53, Anonymous Anonyymi said...

Maija on kyllä ihan supersöötti. Jos se ei menekään Ruottiin... :-)
Laitoin koutsille lisää pähkäiltävää. ;D

t mj

 

Lähetä kommentti

<< Home