This is a glowing text

sunnuntaina, syyskuuta 07, 2008

Onnitteluja ja auts, pennut on hurjia - Lyckönskan och valparna blivit hela tiden livligare

Stora Mattis dotter Numa (Tending Joy) har vunnit lydnadstävlingens Distrikt Mästerskap. Väldigt mycket lyckönskan till Numa och förare Riitta. Ettas valp Vissla (Mustan Magian Salmiakki) har fått sitt tredie första pris från klass I. Varma hälsningar till Vissla och Carola också.
Valparna mår bra. Dom har blivit livligare och livligare och ny kan man inte mera undvika deras skärpa tänder. Auts, det gör illa när dom biter.

Ihan ensiksi oikein isot ja lämpimät onnittelut Ison Matin tyttärelle Numalle (Tending Joy). Numa voitti tokon Piirinmestaruuskisat hienolla tuloksella. Hienoa Numa ja Riitta. Toinenkin hieno uutinen kantautui korviin. Ettan pentu Vissla (Mustan Magian Salmiakki) on saanut kolmannen ykkösen tokon alokasluokasta eli samaten tuli tunnus TK1. Tosi upeeta ja hienoa Numa ja Carola. Oikein paljon onnea!

Pennut voivat edelleen hienosti. Vauhti kasvaa päivä päivältä. Pentulaatikossa ei oltaisi enää sekuntiakaan. Kun sinne joutuu on protesti melkoinen. Hereillä ollessaan juoksevat ympäriinsä kita ammollaan ja auta armias, jos osuu varpaat tielle. Neulanterävät hampaat iskeytyy salamannopeasti varpaisiin ja auts, että sattuu. Päivittäin ulkoillaan myös. Kovin kauaa ei vielä ulkona olla, sillä täällä sataa koko ajan ja vaikka pentuaitaus katoksen alla onkin, on ilma aika kylmän kosteaa ja en halua, että pennut vielä joutuvat nukkumaan kylmässä maassa.

Eilen olin Somerolla tuomaroimassa I- ja II-luokan hakukisoja. Muutama tosi hyvä suoritus nähtiin ja kuten aina kisoissa, kaikilla ei valitettavasti ollut se paras päivä eilen. Somerolla on aina mukava olla tuomarina. Järjestelyt toimii ja ilmapiiri on todella hyvä. Kiitos kaikille mukana olleille.

Tässä vielä Tanja Vahteran ottama kuva Piskistä viime viikon treeneistä (här är Ritas valp Piski (Mustan Magian Piski) 1 år 3 månader)