This is a glowing text

torstaina, elokuuta 17, 2006

Lisää treeniä ja lisää psykologiaa

Jahas, tänään on sitten tullut vettä. Upeaa, enpä olis ikinä uskonu, että vesisade voi saada ihmisen näin onnelliseksi. Ulkona tuoksuu ihanalle ja kaikki se pöly mikä kokoajan on leijunut ilmassa ja joka on kuorruttanut kasvit harmaiksi, on poissa.

Päivä on taas tullut käytettyä tehokkaasti. Etätyöpäivässä on se etu, että kahvitauolla voi treenata koiran jos toisen ja ruokatauolla sama homma uudelleen. Rita sai tänään harjoitella villien lampaiden kanssa ja sen meno oli oikein hienon näköistä. Nyt pitää vielä saada seisomaan pysähtyminen täsmällisemmäksi, tai no, Rita pysähtyy heti, mutta ne pari askelta pysähdyksen jälkeen pitää saada pois. Villen kanssa treenattiin lauman jakoa ja hyvin alkaa Ville olla juonessa mukana. Teppo teki tänään Tapion kanssa töitä, joten sitä en enää alkanut treenata. Matin kanssa otettiin yhdeksän karitsaa ja lähdettiin "paimeneen" eli vein karitsat aitaamattomalle pellolle, jossa saivat syödä mahansa täyteen vihreää ruohoa. Matti piti vahtia ja palautti takaisin pellolle ne sankarit, jotka suunnitteli vähän laajentavansa seikkailua. Varsin mukava päivä taas.

Nyt illalla lueskelin lisää noita ihmisen käytökseen liittyviä juttuja. Olen usein ihmetellyt mikä saa jotkut ihmiset jatkuvasti haastamaan riitaa. Oheisesta linkistä löytyy tähänkin vastauksia.